Ulkoilun ammattilainen ja yrittäjä Teemu Suominen kiipeää vuoria ja tähtää Himalajan yli 8000-metristen jättiläisten huipuille. Päätyökseen Suominen toimii vaellusoppaana Partioaitan ja Matkatoimisto Aventuran asiakkaille ja kirjoittaa matkoistaan satojatuhansia lukijoita keränneitä blogeja.


Viisi vuotta sitten asiat olivat vielä toisin. Teemu oli velkakierteessä oleva alkoholisoitunut yrittäjä, joka oli 14-vuotisella urallaan musiikkibisneksessä juonut omat, perheen ja asiakkaidensa rahat. Hänen yrityksensä Metalheim Oy oli konkurssin partaalla, Suominen sairasti vaikeaa masennusta ja käytti lääkkeitä ja viinaa sekaisin, kunnes syksyllä 2012 tuli stoppi ja Suominen päätti raitistua. Aamukävelyllä Kaivopuistossa hän päätti, että aikoo nähdä selvin päin maailman kauneimmat auringonnousut maailman kauneimmissa paikoissa. 


Kesällä 2014 Suominen päätyi sattumusten kautta kiipeämään Euroopan korkeimmalle huipulle Elbrusille Venäjällä ja siltä matkalta löytyi uusi suunta elämälle. Suominen rakastui vuoriin ja päätti, että nousee joku päivä vielä Mount Everestille. Neljä vuotta myöhemmin takana on huippuja Afrikasta Andeille ja Alpeilta Himalajalle samalla, kun ensimmäiset matkat 8000-metrisille huipuille lähenevät.


Metalheim  – Suomisen aiemmin konkurssikypsä ohjelmatoimisto – maksoi viimeiset velkansa huhtikuussa 2017 ja tekee nykyään tulosta luontoalan yrityksenä. Teemun syksyllä 2014 julkaistun "Soberismia - Kalliosta kukkulalle" -kirjan ensimmäinen painos on loppuunmyyty. Se on Suomisen päiväkirja matkasta Kallion baareista Euroopan korkeimmalle vuorelle.


Vapaa-aikansa Teemu viettää kotona tai mökeillään Sipoossa ja Sallatunturissa, mukana kulkee yleensä 10-vuotias poika Eemil.